MENU

Songtext - LYRICS

Blerina Balili - Kolazh Jugu

Kolazh Jugu , Kolazh Jugu
Kolazh Jugu , Kolazh Jugu
Kolazh Jugu , Kolazh Jugu
Kolazh Jugu , Kolazh Jugu


Blerina Balili - Kolazh Jugu - Songtext - LYRICS

Kolazh Jugu , Kolazh Jugu
Kolazh Jugu , Kolazh Jugu
Kolazh Jugu , Kolazh Jugu
Kolazh Jugu , Kolazh Jugu

Nuk mbaj mend që të mërzit
Unë do të zgjoheni me ju
Unë udhëtoj dhe bëj atë pak para se unë të urrej
para se të largohem nga vendi dhe përgjithmonë të qetësohesh
Unë do t'ju tregoj se si drita lind kur unë flas për ju
nëse unë të marr me mua
dhe unë ju mbaj të ngushtë
rreth kaosit
më thuaj të të lë
Unë do t'i thyej ato
pa e analizuar atë
mos më jep franga
shikoni se si bëni një asshole
Po shkoj në qytet
deri sa t'i trullos
se ata nuk i kuptojnë ata unë pikturoj atë
Unë kam një zgjedhje të kohës për të ndaluar
nëse mbrapa është kthyer
Unë e di se kush do ta shoh
në skaj të parajsës
Unë do të zgjoheni me ju
ata që ndjejnë se kush duan të jetojnë vijnë tek unë
Unë jam mbi tokën tuaj
Unë do të fluturoj me ju
dhe unë do të bie si shiu ndërsa fle në oborrin tënd
Unë nuk jam i mërzitur me ty
Unë do të zgjoheni me ju
rreth kaosit
më thuaj të të lë
nëse unë të marr me mua
Unë do të zgjoheni me ju
Unë udhëtoj dhe bëj atë pak para se unë të urrej
Unë nuk jam i mërzitur me ty
Unë do të zgjoheni me ju
rreth kaosit
më thuaj të të lë
nëse unë të marr me mua
Unë do të zgjoheni me ju
Unë udhëtoj dhe bëj atë ... po,
dielli hyn në dritare
Unë shoh një botë të mjeruar
I pavdekshëm ajeti që shkruaj mbi papirusin
nëse shkoj në kushtetutë
Do të gjej një polic të keq
një kukull me një biçikletë dhe një pamje vdekjeprurëse
fanellën e gjelbër
si universitet
ju do të jeni duke blerë aq shumë sa që ju do të ndërtoni një mbretëri
ju jeni në ring
fashistë me të vdekurit
dyqanet në najlon
deputetët në radio ... po,
(Unë nuk jam i mërzitur me ty
Unë do të zgjoheni me ju
rreth kaosit
më thuaj të të lë
nëse unë të marr me mua
Unë do të zgjoheni me ju
Unë udhëtoj dhe bëj atë pak para se të më urrenin) x4More by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.